Lensa.ro

Lensa Bacău

Magazine Lensa » Lensa Bacău

Cauți un magazin de optică în Bacău sau ai nevoie de un control la ochi? Te invităm în showroomul Lensa, pentru un consult optometric gratuit și achiziționarea ochelarilor potriviți pentru tine! 

Lensa Bacău program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sâmbătă : 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00-16:00

Lensa Bacău telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Bacău

Bd. Ioniță Sandu Sturza 2, Bacău

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Bacău

  • În incinta Hotelului Decebal, Bd. Ioniță Sandu Sturza 2, Bacău.
  • Poți ajunge cu autobuzele 17 sau 18.
  • Showroomul Lensa Bacău este vizavi de Serviciul de Stare Civilă, în apropierea Parcului „George Bacovia”.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Bacău?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Bacău?

În showroomul Lensa Bacău îți oferim servicii de înaltă calitate și colaborăm cu furnizori de încredere și de renume. Descoperă și probează ramele de ochelari Gucci sau de la alte branduri consacrate în întreaga lume! 

Consult optometric

Adulții și copiii de peste 14 ani beneficiază de un consult optometric total gratuit în magazinul Lensa din Bacău. După procesul de testare a vederii, nu ai obligația de a achiziționa ochelari de vedere sau lentile de contact de la noi. Cu toate acestea, venim cu un portofoliu vast de produse de optică și cu oferte de neratat. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Știm cât de greu este să alegi ochelarii de vedere pentru damă sau pentru bărbați care să se potrivească fizionomiei tale, stilului de viață, dar și bugetului. Personalul Lensa te va ajuta să găsești modelul perfect. În același timp, te poate consilia pentru achiziționarea ramelor și lentilelor de soare de calitate, potrivite pentru nevoile tale.

Asistență pentru plasarea comenzii

În magazinele de ochelari Lensa, ai parte de tehnologii de ultimă oră pentru plasarea comenzii. Procesul este simplu și, în plus, beneficiezi de asistență din partea personalului nostru. 

Ce aparatură folosim la Lensa Bacău?

Consulturile optometrice la Lensa Bacău sunt realizate de optometriști acreditați, care utilizează tehnologie avansată. Unul dintre instrumentele de bază este dioptronul – un aparat care măsoară cu mare precizie și în mod automat dioptriile ochilor tăi. 

Vino în magazinul Lensa din Bacău pentru a proba și a achiziționa rame de ochelari Ray-Ban sau produse de optică de la alte branduri de top, cunoscute și apreciate la nivel mondial!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.