Lensa.ro

Lensa Bacau Hello Shopping Park

Magazine Lensa » Lensa Bacau Hello Shopping Park
Hello Shopping Park

Showroomul Lensa Bacau Hello Shopping Park este un spatiu dedicat preocuparii pentru sanatatea ochilor si confortul ocular. In acest magazin de ochelari nu doar ca ai la dispozitie o selectie impresionanta de rame de vedere sau de soare si de lentile de contact de inalta calitate, ci poti beneficia si de consulturi optometrice gratuite. Din pasiune pentru munca noastra, incercam sa oferim cele mai bune servicii de optica si o experienta de cumparaturi deosebita fiecarui client. 

Adresa Lensa Bacau Hello Shopping Park

Lensa Bacau Hello Shopping Park program

Luni – Vineri: 9:00-21:00

Sambata: 9:00-21:00

Duminica: 9:00-21:00

Lensa Bacau Hello Shopping Park telefon

Email: office@lensa.ro

Garantii si suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Harta Lensa Bacau Hello Shopping Park

Calea Republicii 181, Hello Shopping Bacau

Indicatii de orientare pentru a ajunge mai usor la Lensa Bacau Hello Shopping Park

  • Magazinul de optica Lensa este situat in incinta Hello Shopping Park, Calea Republicii 181, Bacau.
  • Poti ajunge la showroomul Lensa Hello Shopping Park Bacau cu autobuzul 22. 

 

Vino in showroomul Lensa din Bacau Hello Shopping Park pentru a descoperi gama variata de produse de optica de la branduri de top si a beneficia de serviciile noastre adaptate nevoilor tale!

De ce servicii poti beneficia la Lensa Bacau Hello Shopping Park?

De ce servicii poti beneficia la Lensa Bacau Hello Shopping Park?

In showroomul Lensa din Hello Shopping Park Bacau gasesti toate produsele de optica de care ai nevoie pentru corectarea si protejarea vederii. Optometristii nostri acreditati si experimentati pun pe primele locuri sanatatea si confortul ocular al fiecarui pacient. In plus, ai parte de consiliere profesionista, astfel incat sa te asiguri ca alegi cei mai buni ochelari de vedere sau de soare pentru nevoile si preferintele tale.

 

Consult optometric

Pentru mentinerea vederii sanatoase este necesar sa mergi periodic la controale de rutina. In showroomul Lensa Bacau Hello Shopping Park, poti beneficia de un consult optometric gratuit, efectuat de unul dintre optometristii nostri cu formare profesionala solida si pasionati de munca lor. Procesul dureaza aproximativ 15 minute si incepe cu o discutie relaxata. Urmeaza o serie de examinari complexe, precum verificarea acuitatii vizuale si stabilirea dioptriilor. Expertii Lensa se straduiesc sa iti ofere servicii personalizate, de cea mai buna calitate. 

 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionista pentru alegerea ochelarilor

 

Toti clientii showroomului Lensa din Bacau Hello Shopping Park beneficiaza de consiliere profesionista pentru alegerea ramelor de vedere, de soare sau a ochelarilor pentru calculator. Personalul Lensa este pregatit sa inteleaga nevoile individuale si sa ofere sfaturi personalizate, in functie de afectiunea oculara, stilul de viata si activitatile zilnice, forma fetei, preferintele in materie de culoare, design si branduri. In acest fel, reusim sa iti oferim o experienta de cumparare exceptionala. 

Asistenta pentru plasarea comenzii

In optica Lensa Bacau Hello Shopping Park este foarte simplu sa plasezi o comanda. Procesul este intuitiv si, mai mult decat atat, expertii Lensa te pot ghida prin toti pasii. Nu ezita sa ii contactezi si sa le ceri sfaturi! Fie ca vrei sa achizitionezi ochelari de vedere, de soare sau pentru calculator, fie lentile de contact colorate sau cu dioptrii, poti face acest lucru cu ajutorul monitorului de dimensiuni generoase din showroomul nostru. 

Ce aparatura folosim la Lensa Bacau Hello Shopping Park?

 

Ne dorim sa oferim servicii de optica de calitate, motiv pentru care am echipat cabinetul Lensa Hello Shopping Park Bacau cu tehnologie de ultima generatie. Optometristii nostri au pregatire temeinica si utilizeaza aparatura avansata pentru examenele la ochi, cum ar fi: lensmetru – pentru identificarea puterii dioptrice a lentilelor de ochelari, dioptron – pentru determinarea automata a dioptriilor, optotip – un panou cu teste, un proiector si un set de lentile pentru verificarea efectiva a acuitatii vizuale.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.