Lensa.ro

Lensa Arad

Magazine Lensa » Lensa Arad

Vrei să mergi la un consult optometric în Arad? Te invităm în showroomul Lensa de pe Bd. Revoluției nr. 35 pentru un control la ochi complet gratuit! Dacă ai nevoie de o nouă pereche de ochelari, îți punem la dispoziție modele pentru toate preferințele, de la branduri de top.

Lensa Arad program

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Sambata: 10:00 – 18:00

Duminica: 10:00 – 16:00

Lensa Arad telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Arad

Bulevardul Revoluției nr. 35, Arad

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Arad

  • Showroomul Lensa este situat pe Bulevardul Revoluției nr. 35, Arad.
  • Poți ajunge ușor cu autobuzele 19 și 21.
  • Suntem la 4 minute de mers pe jos de Catedrala „Sfânta Treime”, în apropierea intersecției dintre Bd. Revoluției și Strada Ion C. Brătianu.
De ce servicii poți beneficia la Lensa Arad?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Arad?

Portofoliul Lensa de produse de optică include rame de vedere, de soare și pentru calculator Emporio Armani sau de la alte branduri de renume, lentile cu dioptrii, de contact sau colorate și soluții de întreținere sau protejare a ochilor de la furnizori de înaltă calitate. 

Consult optometric

Dacă este timpul pentru un nou consult optometric, vino în cabinetul Lensa Arad și beneficiezi de un control gratuit! Cu toate că nu ai obligația de a achiziționa ochelari sau lentile de contact de la noi, avem oferte de nerefuzat și prețuri avantajoase. 

 Programează-te la un consult optometric GRATUIT

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

Nu știi sigur ce ți se potrivește sau nu găsești un model anume de ochelari de vedere? Personalul Lensa te va ajuta cu răbdare să alegi rama ideală pentru forma și proporțiile feței, stilul tău, preferințe, nevoi și buget. 

Asistență pentru plasarea comenzii

Dacă îți faci griji că nu te descurci în momentul plasării comenzii, personalul nostru te va ghida pas cu pas. Acum este mult mai simplu și mai rapid să achiziționezi produse de optică din magazinele Lensa.

Ce aparatură folosim la Lensa Arad?

În cabinetul Lensa din Arad, unul dintre optometriștii noștri acreditați va determina în mod automat și cu maximă precizie dioptriile tale, cu un instrument numit „Dioptron.” Trusa de lentile și optotipul pe care se proiectează litere și cifre de dimensiuni diferite sunt utilizate pentru testarea efectivă a vederii. 

Te așteptăm în showroomul Lensa din Arad pentru un consult optometric gratuit. Descoperă cele mai bune soluții pentru protejarea, îngrijirea și corectarea vederii tale: ochelari cu lentile cu dioptrii, de soare sau pentru calculator Dolce & Gabbana, dar și multe alte produse de la furnizori de încredere, renumiți în întreaga lume!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.