Lensa.ro

Lensa Arad AFI

Magazine Lensa » Lensa Arad AFI

Vino în showroomul Lensa Arad Afi pentru a beneficia de produse și servicii de optică! Ți-am pregătit o gamă variată de ochelari de vedere și ochelari de soare, lentile de contact și accesorii asociate. Ochelarii de vedere disponibili includ atât modele pentru adulți, cât și pentru copii, cu diferite forme și stiluri pentru a satisface diverse preferințe și nevoi. Mai mult, magazinul de optică Lensa Arad se află într-o locație accesibilă, fiind situat în cadrul centrului comercial Afi din Arad. Atmosfera este una prietenoasă și profesionistă, oferind o experiență plăcută și relaxantă în timpul vizitei. Spațiul este amenajat modern și elegant.

Adresă Lensa Arad AFI program

Lensa Arad AFI program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Arad AFI telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Arad AFI

Afi Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr 14, Arad

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Arad Afi

  • Magazinul Lensa este situat în Arad,  Calea Aurel Vlaicu, nr. 14, incinta centrului comercial Afi

Vino în magazinul Lensa Arad Afi pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Arad Afi?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Arad Afi?

La Lensa Arad Afi beneficiezi de o gamă largă de servicii, special concepute pentru a satisface nevoile individuale ale fiecăruia. Indiferent de problemele de vedere pe care le ai, în magazinul de optică Lensa Arad Afi găsești servicii adaptate pentru a-ți oferi soluțiile de care ai nevoie.

Consult optometric

Consultul optometric este un examen al vederii extrem de important pentru sănătatea ochilor și pentru determinarea nevoilor de corecție vizuală. Acesta constă într-o serie de teste și proceduri care evaluează acuitatea vizuală și starea generală a ochilor. La Lensa Showroom Arad Afi, clienții se pot aștepta la o experiență de consult optometric de înaltă calitate, personalul este bine pregătit și experimentat. Serviciile oferite sunt de cea mai bună calitate, iar clienții vor beneficia de recomandări personalizate pentru corecția vizuală și îngrijirea corespunzătoare a ochilor.

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

 

În showroomul Lensa Arad Afi, specialiștii noștri în optometrie oferă consiliere de înaltă calitate, ținând cont de nevoile individuale ale fiecăruia. Echipa noastră de experți te ajută să alegi rama de ochelari care se potrivește perfect cu forma feței, culoarea pielii și stilul personal. De asemenea, se vor lua în considerare și factori precum confortul, durabilitatea și bugetul disponibile.

Asistență pentru plasarea comenzii

La Lensa Showroom Arad Afi, procesul de comandă este simplu și eficient, oferindu-ți toate informațiile de care ai nevoie pentru a face o achiziție încrezătoare. Începând de la pasul inițial de selectare a produselor dorite până la confirmarea și plasarea comenzii, suntem alături de tine în fiecare etapă. Avem o echipă dedicată pentru rezolvarea oricăror inconveniente care pot apărea, fie că sunt probleme tehnice, întrebări legate de produse sau procesul de comandă sau orice altă problemă.

Ce aparatură folosim la Lensa Arad Afi?

La Lensa Arad Afi, utilizăm o varietate de echipamente de diagnosticare pentru a asigura o evaluare precisă a sănătății oculare. Aceste echipamente de diagnosticare ne permit să identificăm și să diagnosticăm precis viciile de refracție. Printre echipamentele pe care le utilizăm se numără autorefractometrele, care măsoară cu precizie refracția ochiului și ajută la determinarea corectă a prescripției pentru ochelari sau lentile de contact. De asemenea, folosim lensmetru, optotipul, trusa de lentile și proiectorul de teste.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.