Lensa.ro

Lensa București Tineretului

Magazine Lensa » Lensa București Tineretului

Vino să vezi cum arată de aproape cel mai mare showroom de optică văzut vreodată nu doar în România, ci în toată Europa Centrală și de Est.

Program Lensa Tineretului

Luni – Vineri: 10:00 – 21:00

Sâmbătă : 10:00 – 18:00

Duminică: 10:00 – 16:00

Contact

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Tineretului

Calea Șerban Vodă, nr. 206-218, sector 4, U•Center

Showroomul București Tineretului are o suprafață impresionantă de 1.000 de m² – un spațiu de până la 10 ori mai mare față de un showroom Lensa obișnuit. Vino să vezi cea mai mare diversitate de produse de optică expuse într-un magazin Lensa – peste 10.000 de rame de vedere, ochelari de soare și produse de la branduri de renume: Ray-Ban, Fossil, Carrera, Polaroid, Guess, Police, Vogue și multe altele.

Cel mai mare showroom Lensa este dotat cu 6 cabinete optometrice, cu tehnologie performantă și sigură. Programează-te la o consultație optometrică total gratuită, efectuată de unul dintre optometriștii noștri acreditați, fără obligația de a achiziționa rame de ochelari și lentile din showroomul București Tineretului. 

Cu toate acestea, Lensa îți pune la dispoziție mii de produse de optică, oferte și prețuri avantajoase. Vino la cel mai mare showroom de optică din Europa Centrală și de Est, unde vei primi rețeta pentru ochelari sau lentile de contact în format fizic și electronic. Descoperă cea mai mare varietate de produse expuse de Lensa și alege ce ți se potrivește!

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.