Lensa.ro

Lensa Kids Timișoara Shopping City

Magazine Lensa » Lensa Kids Timișoara Shopping City

Vino la Lensa Timișoara Shopping City Kids și bucură-te de cele mai bune produse și servicii de optică! Showroomul din Timișoara Shopping City Kids este un loc unde calitatea, varietatea, profesionalismul și tehnologia avansată se întâlnesc pentru a-ți oferi o experiență de neuitat, indiferent de categoria de vârstă în care te încadrezi. Chiar dacă ești în căutarea unui nou set de ochelari sau pur și simplu dorești să înveți mai multe despre îngrijirea vederii, acesta este locul potrivit pentru a găsi ceea ce ai nevoie! Ambientul este conceput astfel încât să fie cât mai atrăgător și prietenos cu cei mici, oferindu-le o experiență plăcută și relaxantă.

Adresă Lensa Kids Timișoara Shopping City

Lensa Kids Timișoara Shopping City program

Luni – Vineri: 10:00-22:00

Sâmbătă: 10:00-22:00

Duminică: 10:00-22:00

Lensa Kids Timișoara Shopping City telefon

Email: office@lensa.ro

Garanții și suport: support@lensa.ro

Call Center: 0371 525 777

Programează-te la un consult optometric gratuit
100% Gratuit

Programează-te la un consult optometric gratuit

Consultația rămâne gratuită cu și fără achiziția unui produs.

În showroomurile Lensa te bucuri de

Plata în 6 rate
Plata în 6 rate
Montaj gratuit
Montaj gratuit
3 luni garanție de acomodare
3 luni garanție de acomodare
2 ani garanție pentru rame
2 ani garanție pentru rame

Hartă Lensa Kids Timișoara Shopping City

Timisoara Shopping City, Calea Sagului nr 100

Indicații de orientare pentru a ajunge mai ușor la Lensa Timișoara Shopping City Kids

  • Magazinul Lensa este situat în Timișoara, pe Calea Șagului nr. 100, în incinta Shopping City Timișoara.
  • Poți ajunge la Lensa Timișoara Shopping City Kids cu mijloacele de transport în comun, liniile de autobuz: 33, 33 barat, Expres 1, Expres 8.

Vino în magazinul Lensa Timișoara Shopping City Kids pentru a beneficia de un consult optometric gratuit și a descoperi oferta avantajoasă de produse de optică de la furnizori de încredere!

De ce servicii poți beneficia la Lensa Timișoara Shopping City Kids?

De ce servicii poți beneficia la Lensa Timișoara Shopping City Kids?

Lensa Timișoara Shopping City Kids oferă o gamă largă de servicii pentru a se asigura că ochii tăi primesc îngrijirea de care au nevoie. De la consultul optometric, la consilierea pentru alegerea ochelarilor de vedere, de soare sau sport și asistența pentru plasarea comenzii, până la utilizarea aparaturii moderne, toate aceste servicii contribuie la crearea unei experiențe pozitive pentru copii și părinți deopotrivă.

Consult optometric

Consultul optometric este un examen esențial realizat în showroomul Lensa din Timișoara Shopping City Kids, de către un optometrist calificat. Acesta presupune evaluarea acuității vizuale, a sănătății ochilor. Consultul implică utilizarea unor aparate și instrumente specializate, pentru a obține rezultate precise. Este un proces detaliat și amănunțit, unde fiecare pas este esențial pentru a oferi o imagine completă a asupra sănătății ochilor.

  Programează-te la un consult optometric GRATUIT!

Consiliere profesionistă pentru alegerea ochelarilor

 

Rolul unui consultant optic profesionist este esențial în procesul de alegere a ochelarilor. Acesta este un adevărat specialist care își folosește cunoștințele pentru a oferi recomandări personalizate. Fie că este vorba de ochelari de vedere, de soare, lentile de contact sau alte produse optice, consultantul optic de la Lensa este capabil să identifice cele mai potrivite opțiuni pentru nevoile individuale ale fiecăruia.

Asistență pentru plasarea comenzii

Asistența pentru plasarea comenzilor este o prioritate la Lensa Timișoara Shopping City Kids. Personalul nostru este întotdeauna disponibil pentru a oferi asistență în toate etapele procesului de comandă. Aceasta poate include ajutor pentru a înțelege diferitele opțiuni de produse, sfaturi despre ce ar fi cel mai potrivit pentru nevoile tale individuale sau ajutor în cazul în care  întâmpini dificultăți în procesul de comandă.

Ce aparatură folosim la Lensa Timișoara Shopping City Kids?


La Lensa Timișoara Shopping City Kids, aparatura utilizată este de ultimă generație și se încadrează într-o gamă largă, în funcție de necesitățile fiecăruia. Printre echipamentele disponibile se numără autorefractometrul, care măsoară dioptriile, lensmetru care depistează dioptriile ochelarilor actuali, trusa de lentile pentru a determina tipul de lentilă asociat dioptriei corecte , proiectorul de teste și optotipul.

Tehnologia modernă joacă un rol esențial în îmbunătățirea experienței. De exemplu, autorefractometrul este un instrument computerizat de înaltă precizie care determină dioptriile în doar câteva secunde, fără a necesita participarea activă a pacientului. Acest lucru asigură nu doar precizie în determinarea dioptriilor, dar și un confort sporit în timpul consultului.

+ 10.000 de produse
Abonează-te la newsletter

Primești instant un voucher de 40 lei

Fii primul care află ofertele la brandurile și produsele din showroom!

*Se aplică conform termeni și condiții, disponibili aici

 

Întrebări frecvente

Consultația optometrică rămâne gratuită dacă nu achiziționez nimic?

Da. Serviciul de consultații optometrice este 100% gratuit și nu este condiționat de nicio achiziție, iar la finalul consultației vei primi prescripția în format fizic și digital (pe adresa de email cu care te-ai programat).

În ce perioadă pot programa o consultație în acest showroom?

Poți programa o consultație în orice interval orar disponibil, cu maximum 2 săptămâni în avans, de la data la care accesezi formularul de programare.

Ce specialist găsesc la cabinet?

În cadrul showroomului în care te-ai programat vei fi întâmpinat de unul dintre cei mai buni optometriști din țară. La nivel național, avem o echipă de peste 70 de optometriști specializați în măsurarea cu precizie a dioptriilor specifice celor mai comune probleme de vedere: miopia, hipermetropia, prezbiopia și astigmatismul.

Care este procedura consultației optometrice?

Pentru a asigura o acuratețe sporită a rezultatelor, optometristul îți va măsura dioptriile prin trei metode distincte: la Autorefractor, la Lensmetru și la Optotip. Toată procedura va dura aproximativ 15 minute și este noninvazivă. 

Primesc prescripția în format fizic și/sau digital?

Da. La finalul consultației, vei primi prescripția optometrică atât în format fizic, cât și digital, pe adresa de email cu care ai realizat programarea.

Am deja o rețetă optometrică de la Lensa, mai pot veni la o consultație?

Da, bineînțeles. Dacă rețeta optometrică pe care o ai a împlinit 12+ luni, este chiar indicat să revii la o nouă verificare a dioptriilor. Consultația rămâne gratuită.